Termeni si Conditii de Functionare a aplicatiei Wallet Buzz


VA RUGAM SA CITITI ACEST DOCUMENT CU ATENTIE. ACESTA CONTINE INFORMATII IMPORTANTE CU PRIVIRE LA DREPTURILE SI OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA. DE ASEMENEA CONTINE SI O CLAUZA CU PRIVIRE LA SOLUTIONAREA DISPUTELOR.


Bine ati venit la Wallet Buzz. Ne bucuram ca ati ales aplicatia noastra. Suntem devotati sa va punem la dispozitie ce mai buna experienta posibila. Inainte de a incepe, trebuie sa cititi si sa fiti de acord cu acesti termeni de functionare.


Acceptarea Termenilor de Functionare


Prin descarcarea si folosirea aplicatiei Wallet buzz acceptati si sunteti de acord sa va supuneti acestor Termeni de Functionare. Wallet Buzz poate sa modifice acesti Termeni de Functionare oricand. Prin continuarea folosirii aplicatiei Wallet Buzz, dupa ce sunt efectuate schimbari ai acestor Termeni, sunteti de acord sa va supuneti acelor schimbari.


Limitarea Folosirii Aplicatiei


Trebuie sa aveti cel putin 14 ani pentru a descarca si a folosi aplicatia Wallet Buzz, sau, in cazul in care nu aveti cel putin 14 ani, puteti sa descarcati sau sa folositi aplicatia Wallet Buzz doar impreuna cu, sau sub supravegherea parintilor sau tutorelui dumneavoastra. In cazul in care nu va calificati, va rugam sa nu descarcati aplicatia Wallet Buzz.


Confidentialitate si securitatea datelor cu caracter personal


Orice informatie pusa la dispozitie de catre dumneavoastra sau colectata de catre noi atunci cand folositi aplicatia Wallet Buzz este supusa Politicii de Confidentialitate Wallet Buzz, ai carei termeni sunt inclusi in acesti Termeni de Functionare. Aplicatia Wallet Buzz stocheaza informatii cu caracter personal (provenite din conturile prin care dvs va logati pentru a avea acces la aplicatie, precum nume/data nasterii/orasul de resedinta/sexul/varsta, doar daca aceste informatii sunt publice sau daca le-ati introdus dvs in campul special creat), plus UID-ul (numar unic de identificare) si locatia telefonului dvs. Aceasta se face pe baza unei conexiuni sigure, private, astfel incat nimeni, angajati sau colaboratori ai Wallet Buzz nu pot accesa aceste informatii. Ele sunt folosite, in exclusivitate, pentru a va transmite informatii referitoare la ofertele partenerilor nostri atunci cand sunteti in proximitatea locatiilor acestora. De asemenea, WalletBuzz SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal, nr. 26596.


Prin inregistrarea in vederea utilizarii aplicatiei si furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, ati fost informat si v-ati exprimat acordul in mod explicit si fara echivoc ca Wallet Buzz sa foloseasca datele dumneavoastra cu caracter personal.


Wallet Buzz asigura pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal furnizate catre Wallet Buzz pentru accesul la aplicatie si/sau pentru utilizarea aplicatiei. Acesta obligatie nu se aplica in cazul oricarei informatii dezvaluite de utilizatori catre terti.


Wallet Buzz prelucreaza datele cu caracter personal si informatiile detinute/transmise de catre dumneavoastra cu buna credinta, asigurand respectarea dreptului la viata privata si a legislatiei in vigoare.


Wallet Buzz se obliga sa aplice, in legatura cu datele dumneavoastra personale, masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.


In conformitate cu legislatia in vigoare, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul la acces la datele sale, dreptul la interventie asupra datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a se adresa in justitiei (Legea 677/2001).


Exercitarea drepturilor mentionate anterior, cu exceptia dreptului de a va adresa justitiei, se face prin inaintarea unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa strada Motilor, nr.13A, tronson A, apart.59 sau prin e-mail la adresa office@walletbuzz.ro . In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. Wallet Buzz urmeaza a va comunica masurile adoptate / informatiile solicitate in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data primirii cererii.


Datele dumneavoastra cu caracter personal vor putea fi transmise, urmare a unei cereri expres formulate emise cu respectarea dispozitiilor legale, autoritatilor si/sau institutiilor publice, cu atributii in domeniul prevenirii si combaterii actiunilor ilicite/infractiunilor informatice in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau in vederea efectuarii de verificari justificate in baza legii.


Orice modificare privind datele dumneavoastra personale va fi efectuata dupa ce veti comunica acest fapt catre Wallet Buzz, in scris. Aceste modificari devin opozabile Wallet Buzz de la data comunicarii in conditii care asigura autenticitatea si integritatea acestora. In caz contrar, Wallet Buzz nu isi asuma raspunderea pentru exactitatea datelor neactualizate de dumneavoastra.


Orice incercare de a utiliza datele personale ale altui Utilizator este strict interzisa, fiind considerata o tentativa de frauda si va fi sanctionata lege contraventional sau penal, dupa caz.


Proprietate Intelectuala


Wallet Buzz si/sau licentiatorii sai sunt unicii proprietari ai aplicatiei Wallet Buzz, ceea ce include orice software, domeniu si continut pus la dispozitie prin intermediul aplicatiei, site-ului sau paginilor de Social Media. Aplicatia Wallet Buzz este protejata de drepturile de autor din Romania si internationale si de alte legi referitoare la proprietatea intelectuala, prin numarul de inregistrare de marca comunitara : 012306338/24.03.2014 Aceasta se poate folosi doar in scopuri personale si necomerciale, iar Wallet Buzz va acorda o licenta limitata in acest sens. Fara a se limita, acest lucru inseamna ca nu aveti voie sa vindeti, exportati, licentiati, modificati, copiati, aplicati ingineria inversa, distribuiti sau transmiteti aplicatia Wallet Buzz fara acordul anterior scris al Wallet Buzz. Orice folosire neautorizata a aplicatiei Wallet Buzz va inceta licenta limitata pusa la dispozitie de catre noi. Wallet Buzz si grafica, logourile, imaginile si numele serviciilor legate de aplicatia Wallet Buzz sunt marci inregistrate sau neinregistrate sau imaginea comerciala a WalletBuzz SRL. Acestea nu pot fi folosite fara acordul scris anterior al Wallet Buzz. Toate celelalte marci inregistrate ce nu sunt proprietatea Wallet Buzz si apar in aplicatia Wallet Buzz, sunt proprietatea respectivilor proprietari ce pot sa fie sau sa nu fie asociati cu, sau sponsorizati de Wallet Buzz.


Comunicarea Electronica


Prin descarcarea si/sau folosirea aplicatiei Wallet Buzz, sunteti de acord sa primiti comunicari electronice si notificari de la Wallet Buzz. De asemenea, SC WalletBuzz SRL (detinatoarea aplicatiei Wallet Buzz) poate sa va trimita comunicari electronice sau notificari prin care sa isi promoveze alte servicii similare. Sunteti de acord ca orice notificare, acord, divulgare sau alte comunicari pe care vi le trimitem pe cale electronica vor satisface orice cerinte legale de comunicare, inclusiv aceea ca aceste comunicari sa fie facute in scris.


Conduita Dumneavoastra


Prin descarcarea si folosirea aplicatiei Wallet Buzz, sunteti de acord sa nu incarcati, postati, trimiteti e-mail sau transmiteti orice material ce contine virusi sau alte coduri de computer, fisiere sau programe menite sa intrerupa, distruga sau sa limiteze functionalitatea oricarui software sau hardware sau echipament de telecomunicatie asociat cu aplicatia Wallet Buzz. De asemenea, sunteti de acord sa nu interferati cu serverele sau retelele ce au legatura cu aplicatia Wallet Buzz sau sa nu incalcati nicio procedura, politica sau regulament al retelelor ce au legatura cu aplicatia Wallet Buzz. De asemenea, sunteti de acord sa nu: A)pretindeti ca sunteti alta persoana in timp ce folositi aplicatia Wallet Buzz; B) folositi aplicatia Wallet Buzz in scopuri ilegale; C) revindeti sau exportati software-ul asociat cu aplicatia Wallet Buzz.


Wallet Buzz nu promoveaza, recomanda sau tolereaza folosirea aplicatiei in timpul anumitor activitati cum ar fi conducerea de vehicule deoarece exista un risc ridicat de accidente. Sunteti de acord sa nu folositi aplicatia Wallet Buzz in timpul desfasurarii unor astfel de activitati sau sa o faceti pe propria raspundere.


Ofertele Partilor Terte


Aplicatia Wallet Buzz poate contine link-uri catre siteurile web ale unor parti terte sau programe ce nu sunt controlate de catre sau asociate cu Wallet Buzz. Wallet Buzz nu este responsabila pentru continutul, ofertele sau politicile de confidentialitate ale unor asemenea site-uri sau programe, inclusiv, dar fara a se limita la, rascumpararea ofertelor de catre dumneavoastra sau refuzul comerciantului de a onora orice oferta. Relatia dumneavoastra cu site-urile partilor terte se desfasoara doar intre dumneavoastra si respectivele parti terte.


Costurile Folosirii Aplicatiei Wallet Buzz


In prezent, WalletBuzz va pune la dispozitie aplicatia Wallet Buzz gratuit. Cu toate acestea, atunci cand folositi aplicatia Wallet Buzz este posibil sa platiti costurile impuse de operatorul dumneavoastra de wireless sau date. Plata unor asemenea costuri este responsabilitatea dumneavoastra. Este posibil ca aplicatia Wallet Buzz sa nu fie accesibila in unele tari, acest lucru depinzand de compatibilitatea aplicatiei Wallet Buzz cu alte retele straine. Abilitatea de a descarca aplicatia Wallet Buzz poate fi restrictionata sau prejudiciata atunci cand folositi optiunea de roaming in strainatate.


Folosirea Informatiilor Puse la Dispozitie


Sunteti de acord ca Wallet Buzz are dreptul sa foloseasca orice comentarii, informatii sau idei continute in orice fel de comunicare pe care dumneavoastra o trimiteti catre Wallet Buzz fara nicio compensatie, recunoastere sau plata catre dumneavoastra, in orice scop, inclusiv, dar fara a se limita la elaborarea, productia si produsele si serviciile de marketing si crearea sau imbunatatirea aplicatiei Wallet Buzz sau altor produse si servicii.


Lipsa Garantiei si a Raspunderii


Wallet Buzz furnizeaza aplicatia Wallet Buzz ca atare si fara nicio garantie sau conditie expresa, implicata sau statutara. Wallet Buzz nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune aparute la aplicatia Wallet Buzz; orice defectiuni, intarzieri sau intreruperi aparute la aplicatia Wallet Buzz; orice pierderi sau defectiuni ce reies din folosirea aplicatiei Wallet Buzz, inclusiv, dar fara a se limita la, orice defectare a telefonului dumneavoastra mobil; orice maniera de a folosi aplicatia Wallet Buzz a utilizatorilor. Ne rezervam dreptul de a furniza aplicatia Wallet Buzz la discretia noastra.


Wallet Buzz, asociatii, administratorii, reprezentantii, angajatii (impreuna sau individual) nu vor fi responsabili in niciun caz pentru pierderea folosirii sau orice prejudicii de orice fel, directe sau indirecte, ce reies din folosirea sau au legatura cu aplicatia Wallet Buzz sau acesti termeni si conditii de functionare, chiar daca posibilitatea pierderii ori a producerii prejudiciului a fost mentionata sau nu. In orice caz, raspunderea Wallet Buzz este plafonata la suma de 100 Euro. In cazul in care orice autoritate a statului considera o parte a acestei sectiuni ca fiind invalida, atunci raspunderea va fi limitata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila.


Despagubire


Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati Wallet Buzz si orice asociati, administratori, reprezentanti, angajati sau agenti si parteneri comerciali ai acesteia de si impotriva oricaror reclamatii sau temeiuri pentru actionarea in judecata a partilor terte, inclusiv onorariile avocatilor, onorarii judecatoresti, ce reies, direct sau indirect, din folosirea de catre dumneavoastra a aplicatiei Wallet Buzz sau incalcarea de catre dumneavoastra a oricarei legi sau drepturi ale partilor terte.


Dispute


Sunteti de acord ca acesti termeni de functionare sau orice reclamatie, diputa sau controversa (atat in contract, prejudiciu sau altfel, chiar daca sunt deja prezente sau viitoare si incluzand cele stabilite de lege, drept comun sau reclamatii echitabile) intre dumneavoastra si Wallet Buzz ce reies sau au legatura cu acesti Termeni de Functionare, interpretarea sau incalcarea acestora, intreruperea sau valabilitatea, relatie ce rezulta din acesti Termeni de Functionare, aplicatia Wallet Buzz, publicitatea Wallet Buzz sau orice activitate legata de acestea, vor fi guvernate si rezolvate in conformitate cu legile din Romania, competenta de solutionare apartinand instantelor de la sediul Wallet Buzz.


General


In cazul in care orice prevedere continuta in acesti termeni de functionare este considerata invalida sau neexecutorie, asemenea prevedere va fi anulata, iar celelalte prevederi vor fi considerate aplicabile in continuare. Titlurile au doar scop de referinta si nu definesc, limiteaza, interpreteaza sau descriu scopul acelei sectiuni. Incapacitatea noastra de a indeplini una dintre prevederile acestor Termeni de Functionare nu va constitui renuntarea la acea prevedere sau la oricare alta. Acesti Termeni de Functionare expun intreaga intelegere si contractul dintre dumneavoastra si Wallet Buzz in ceea ce priveste obiectul acesteia.


Contactati-ne


In cazul in care aveti intrebari referitoare la acesti Termeni de Functionare sau descarcarea si/sau folosirea aplicatiei Wallet Buzz, nu ezitati sa ne contactati la contact@walletbuzz.ro